Legfrisebb munkáink

Keressen minket!

Kérdése van, segíthetünk?
Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Support:

E-mailben: info@halation.hu

Cégtörténet

2001-es megalakulakulásunk óta szemléletünkben a hatékonyság, kreativitás és ügyfeleink elégedettsége - mint három vezérmotívum - jelenti a legfőbb alkotóelemet.

A testreszabott megoldások alkalmazása számunkra azt jelenti, hogy partnereink kiszolgálása magas színvonalon és egyúttal költséghatékonyan valósul meg, az egyedileg kialakított koncepciók révén.

A folyamatosan felmerülő igények cégünk fejlődésében meghatározó szerepett játszottak, kezdetben offline megoldásokat szállítottunk, ami többek közt egyedi dm akciók és hirdetési kampányok szervezését jelentette.

Fejlődésünk újabb állomása volt az online piacra történő belépés 2003 végén. Az eltelt időben az online portfólinkat kiteljesítettük, ami annyit jelent, hogy teljeskörű e-business és kreatív megoldásokat kínálunk az offline szolgáltatások mellett.

2005 végén cégünk átalakult, 2006 elejétől Halation Media Kft. néven folytatjuk tevékenységünket.

Jövőképünk

A magyar piacon általánosan elismert szolgáltatóvá szeretnénk válni partnereink részére nyújtott egyre komplexebb és innovatívabb szolgáltatások megismertetésével és bevezetésével, ezzel biztosítva fejlődésünket.