Kik választottak minket?

Tudjon meg többet az eddig lezárt projektjeinkről, melyek segítségével még átfogóbb képet alkothat rólunk!

Ismerje meg ügyfeleinket, tekintse meg munkáinkat: további információ!

Keressen minket!

Kérdése van, segíthetünk?
Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Support:

E-mailben: info@halation.hu

Az igényfelméréstől a megvalósításig

Az online piacon való megjelenés és aktív részvétel igényeinek megfelelő, kidolgozott és sikeresen alkalmazott munkafolyamatokkal rendelkezünk ahhoz, hogy csapatunk megfelelő választ és támogatást adjon valamennyi fejlesztési igényére, költséghatékony és valóban használható megoldásokkal.

Munkamódszerünk lényeges eleme az ütemterv betartása és az erőforrás-kiegyensúlyozás hatékony megvalósítása minden steakholder felé.

Egy internetes oldal nem csupán egy "honlap", megfelelő stratégia kialakításával komoly piaci előnyre, és üzleti sikerre tehet szert. A megfelelően megtervezett és kivitelezett online felület a vállalatot széles körben reprezentálja, ügyfeleihez pedig a megfelelő információt hatékonyan juttatja el.

Projektjeinket természetesen a tervezési folyamattól egészen a megvalósításig, valamint a termék átadása utáni időszakban is támogatjuk:
  • igényfelmérés, definiálás
  • koncepcióterv, projektterv
  • grafikai tervezés, layoutok
  • fejlesztés, programozás
  • tesztelés és átadás
  • támogatás és support

Fejlesztés

Fejlesztési módszereink és eszközeink lehetővé teszik fejlesztések megvalósítását az egyszerűbb üzleti weboldaltól a teljes portálrendszerekig, valamint a speciális kialakítású online felületek fejlesztéséig.

Meglévő tapasztalatunkkal intergált szoftverek online felületeinek fejlesztése, e-kereskedelmi felületek fejlesztése is profilunkba vág.

Tartalomkezelés

Egyedi fejlesztésű adat-és tartalomkezeléssel, megfelelő adminisztrációval rendelkező rendszereket szállítunk, melyek magas biztonsággal és hatékonysággal kezelik termékeink adatait/adatbázisát.

Hosting és support

Domain-név regsztrációs és webtárhely igényeire partnereink magas biztonsággal működő szervereit, tárhely csomagjait és support megoldásait integrált szolgáltatásként ajánljuk ügyfeleinknek.
Amennyiben kérdése van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.