Kik választottak minket?

Tudjon meg többet az eddig lezárt projektjeinkről, melyek segítségével még átfogóbb képet alkothat rólunk!

Ismerje meg ügyfeleinket, tekintse meg munkáinkat: további információ!

Keressen minket!

Kérdése van, segíthetünk?
Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Support:

E-mailben: info@halation.hu

Online elemek tervezése

A megfelelő ergonómiai kialakítással, kreativitással és a felhasználók internetes szokásainak figyelembevételével kialakított felületek segítségével a stratégiában foglalt célok megvalósítására törekszünk.

A megfelelően kidolgozott layoutok segítségével a márka és a vállalat népszerűsítése, a reklám és az információ átadása hatékonyan valósul meg.

Print grafika és hirdetés

Legyen szó akár egyedi hirdetésről, akár vállalati reklámról az egységes arculati elemek a vállalat összes kiadványában megjelennek. A kapcsolódó kiadványok szerkesztésétől egészen a nyomdai előkészítés, és a nyomdai megvalósítás folyamatáig megvalósítjuk igényeit.

Arculattervezés (kis és nagyarculat)

Egyedi arculattal a vállalat identitása, tevékenysége az összes kiadványban megjelenő hangulat kommunikálható. A kisarculat elemeit a céglogó, névjegykártya, boríték és levélpapír valamint az irányadó arculati kézikönyv alkotják.

A nagyarculat az ezeknél tágabb kategóriákat öleli fel. A vállalat egységes megjelenéséhez kiadványokban, plakátokon és eseményeken az összes arculati elemet alkalmazzuk, a tervezéstől a megvalósításig.
Amennyiben kérdése van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.